Over

Vlak bij de Veurseweg , achter Van der Valk hotel De Gouden Leeuw vind je de Natuurspeeltuin Voorschoten. Een natuurspeeltuin prikkelt de zintuigen van kinderen, stimuleert hun fysieke ontwikkeling en verbetert hun sociale vaardigheden. Daarnaast vergroot spelen in de natuur de fantasie en creativiteit van kinderen. En het maakt ze bewust van hun omgeving, de natuur en het milieu. Lees meer over de Natuurspeeltuin Voorschoten.

De Natuurspeeltuin is elke dag geopend:

  • april t/m oktober: 9.00-20.00 uur
  • november t/m maart: 9.00-17.00 uur

We gaan ervan uit dat er door de kinderen met respect voor de natuur en de aangebrachte elementen wordt gespeeld. Dus dat er geen dingen moedwillig worden vernield en dat er geen takken uit de takkenrillen, wilgentunnel en wigwam getrokken worden. Wij willen ouders en begeleiders vragen hierop te letten.

Activiteiten

De Natuurspeeltuin organiseert geregeld activiteiten, zoals een lentefeest, opa-en-oma-dag en Halloween. In de kalender kun je zien wat er wanneer gevierd wordt. Je kunt natuurlijk ook zelf een feestje organiseren in de speeltuin. Bij ‘Feestjes’ kun je hier alles over lezen.

Wil je de Natuurspeeltuin bezoeken met een (grote) groep, bijvoorbeeld vanuit een school of kinderopvang? Meld het dan van tevoren even aan ons (info@natuurspeeltuinvoorschoten.nl). De Natuurspeeltuin is openbaar terrein, dus we kunnen mensen niet de toegang weigeren. Maar het is handig om op de hoogte te zijn, zodat we kunnen voorkomen dat er te veel groepen op hetzelfde tijdstip aanwezig zijn. In onze kalender kun je alvast zien op welke momenten er een activiteit gepland staat of er reeds een reservering gemaakt is.

Nieuwsbrief

Ongeveer één keer per maand verstuurt Stichting Natuurspeeltuin Voorschoten een nieuwsbrief naar alle geïnteresseerden.