Lions ontvangen “Voor Elkaar” prijs voor beste burgerinitiatief

Voor elkaar prijs Lions

Oorkonde_de_voor_elkaar_priLions ontvangen “Voor Elkaar” prijs voor beste burgerinitiatief voor de plannen om een natuurspeeltuin te realiseren in Voorschoten.
Op vrijdagavond 11 september, tijdens het Weekend van Voorschoten, kreeg de Lionsclub Voorschoten in de feesttent op het Treubplein door de Gemeente Voorschoten de prijs voor het beste burgerinitiatief uitgereikt. De “Voor Elkaar” prijs voor de plannen om een natuurspeeltuin te realiseren in Voorschoten, bestond uit een oorkonde en een boeket bloemen en werd onder daverend applaus van vele Voorschotenaren in ontvangst genomen door Leo Zuiddam.

Binnenkort meer informatie over de voorbereidingen voor de realisatie van de natuurspeeltuin in Voorschoten.