Word supporter van het Speelbos

Als het goed is, gaat de Natuurspeeltuin Voorschoten op 2 september open. De afgelopen maanden is er al behoorlijk wat geld ingezameld, waardoor de hovenier aan de slag kan. Maar om alle wensen ook echt uit te kunnen voeren, is er nog een flink bedrag nodig. En jij kunt daarbij helpen!

In het Speelbos, een van de vijf werelden van de Natuurspeeltuin, komen een bomenparcours en een hangnet. Kinderen kunnen hierin klimmen en klauteren en van boom naar boom zwieren. Voor de aanleg hiervan is nog € 6000,- nodig. Een flink bedrag, maar samen krijgen we dat vast bij elkaar. Daarom zijn we een crowdfundingsactie gestart, op www.voorjebuurt.nl/natuurspeeltuinvoorschoten.

Iedereen die de Natuurspeeltuin een warm hart toedraagt, kan via deze website een donatie doen. Klein of groot, alle beetjes helpen. Als je doneert, kun je je een echte ‘Speelbossupporter’ noemen. Maar dat is niet het enige, je kunt ook iets voor je donatie terugkrijgen. Een foto op de openingsdag bijvoorbeeld, of een adoptieboom of een picknick. En natuurlijk een geweldige en unieke speeltuin in het dorp. Dus neem snel een kijkje op de site en word supporter van het Speelbos!