Speelbosupdate #2: streefbedrag bereikt

Na ruim twee weken hebben we het streefbedrag van de crowdfundingscampagne voor het Speelbos bereikt! Een geweldige bijdrage van de provincie Zuid-Holland heeft er begin deze week voor gezorgd dat de teller zelfs boven de € 6000,- euro kwam te staan. Fantastisch natuurlijk!

Dankzij de alle donateurs, de FarmFair-organisatie en de provincie hebben we nu om precies te zijn € 6.657,60 opgehaald. Hiermee kunnen we in het Speelbos een bomenparcours en een hangnet maken. Het geld dat overblijft, gaat in een potje voor het onderhoud van de Natuurspeeltuin. Omdat de Natuurspeeltuin gratis toegankelijk wordt, kunnen we dit potje goed gebruiken!

Ben je graag buiten, vind je de Natuurspeeltuin een mooi initiatief en wil je een steentje bijdragen? Dat kan! Je kunt tot 15 juli nog een bedrag overmaken (én een beloning kiezen) via www.voorjebuurt.nl/natuurspeeltuinvoorschoten. Alvast heel erg bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.