[16:30 update Lichtjesfeest 16 maart] Het lichtjesfeest vandaag gaat gewoon door en start om 17:00 uur! Omdat het heeeeel hard waait, maken we er een ‘wind-waai-woei-lichtjes-feest van  🙂 Helaas geen kampvuur, vleermuizenwandeling en vuurstokken maar wel vliegers, tosti’s met soep en een verhalenverteller.

De lente dient zich al aan maar de winter is nog niet voorbij. Kom jij nog één keer met ons het donker verlichten? Op zaterdag 16 maart vieren we tussen 17.00 en 19.00 uur het Lichtjesfeest.

Alles staat in het teken van licht. We gaan vuurstokken maken en lichtjes die kunnen drijven in het water. Natuurlijk is er ook een kampvuur om eten boven te maken. En als alle lichtjes branden komt de verhalenverteller met een mooi verhaal.

Het feest is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar en kost 3 euro. Van tevoren opgeven is verplicht en kan door een mail te sturen naar info@natuurspeeltuinvoorschoten.nl.

Omdat de verantwoordelijkheid voor de deelnemende kinderen bij de ouders/verzorgers blijft, vragen wij hun zelf toezicht te houden.