Rabo ClubSupport: Stem op ons van 27 september tot 11 oktober!

De natuurspeeltuin bestaat nu ruim 2 jaar. Er zijn inmiddels honderden moddertaarten gebakken, vele kinderfeestjes gevierd, prachtige hutten gebouwd, heel veel brandnetels verwijderd en ook een aantal natte pakken gehaald. Eén van de populairste onderdelen van de speeltuin, de strandwal met waterpomp, blijkt niet bestand te zijn tegen het grote aantal bezoekers. Er worden watergeultjes gegraven en dammen gebouwd maar daardoor dreigt een deel van de strandwal nu te verzakken. Daarom willen wij de strandwal nu herstellen en verbeteren maar en dat kost geld. Graag vragen we daarom in dit bericht aandacht voor de Rabobank Clubkasactie: Rabobank Regio Den Haag stelt 80.000 euro beschikbaar voor deze actie. Klanten van Rabobank Regio Den Haag kunnen van 27 september tot en met 11 oktober 2019 via de e-mail stemmen op hun favoriete club. Ga naar https://www.rabo-clubsupport.nl/ en stem op de Natuurspeeltuin Voorschoten zodat alle kinderen naar hartenlust kunnen blijven graven en dammen kunnen bouwen!