Natuurspeeltuin Voorschoten 5 jaar!

Zaterdag 3 september vieren wij het 5-jarig bestaan van de Natuurspeeltuin met een geweldig Jubelfeest. Kom je ook gezellig langs?

Vanaf 14.30 uur is er van alles te zien en te doen, en je kunt natuurlijk spelen. Kom je ook? De toegang is gratis. Na een welkomstwoordje en de uitslag van de fotowedstrijd barst het feest los met Circus Nevermind: oefen je eigen circuskunsten! Voor wie liever met beide benen op de grond blijft, zijn er oud-Hollandse spelletjes en een schminktafel. Net na drieën neemt Magische Carlijn je mee in een sprookjesachtige goochelshow. Honger en dorst gekregen? Neem een kijkje bij de poffertjeskraam, de kindercocktailbar of het kampvuur. De laatste energie dans je eruit bij DJ Tim en de dansmariekes. Om 17.00 uur sluiten we het feest weer af.

We zien je graag op 3 september! Wil je trouwens kans maken op het winnen van de fotowedstrijd? Stuur dan voor 31 augustus je mooiste Natuurspeeltuinfoto in naar info@natuurspeeltuinvoorschoten.nl (en vermeld je naam en leeftijd). Zowel kinderen als volwassenen kunnen meedoen en maken in hun eigen leeftijdsgroep kans op een prijs.