Vrienden van de Natuurspeeltuin Voorschoten van start

De werkgroep Fondsenwerving heeft vorig jaar al een aantal fondsen en bedrijven benaderd voor een financiële bijdrage. Wij hebben hier destijds positieve reacties op gekregen en zijn nu in gesprek om deze toezeggingen concreet te maken.

Ook gaat het team actief op pad om particulieren, bedrijven en instellingen in ons dorp te overtuigen Vriend van de Natuurspeeltuin Voorschoten te worden. Lukt het ons voor eind februari een mooi bedrag te verzamelen, dan kunnen we de hovenier de opdracht geven.

Wil je zelf Vriend worden of ken jij potentiële Vrienden van de Natuurspeeltuin in je netwerk die een bijdrage willen leveren? Stort op IBAN: NL35 RABO 0310 6210 70, Stichting Natuurspeeltuin Voorschoten, of verwijs naar http://natuurspeeltuinvoorschoten.nl/steun/ , want elk centje telt!