Startschot Natuurspeeltuin in maart dankzij donatie Stichting Katapult

Mede dankzij de enorme bijdrage van 50.000 euro van Stichting Katapult (zie bericht in Groot Voorschoten van 19 jan. 2017) ziet het er naar uit dat we eind maart kunnen starten met de aanleg van de Natuurspeeltuin. Wij zijn daar ontzettend blij mee; na een lange tijd van voorbereiden gaat het nu echt gebeuren.

Dat betekent wel dat we alle hulp nu extra goed kunnen gebruiken. Er zullen klusweekenden worden ingepland waarin vrijwilligers kunnen helpen bij de aanleg van de speeltuin. Ook is er nog hulp nodig bij het werven van de fondsen en sponsoren en het organiseren van bijvoorbeeld een activiteit op de Voorschotense FarmFair (zondag 4 juni).

Op maandag 13 februari is er om 19:30 uur een vrijwilligersbijeenkomst in Hotel de Gouden Leeuw. Tijdens deze bijeenkomst zal het voorlopig schetsontwerp worden gepresenteerd. Ook worden de actiepunten voor de komende maanden besproken en kunnen vrijwilligers aangeven of ze bij één of meerdere van deze punten kunnen helpen.

Iedereen die meer wil weten over onze plannen of geïnteresseerd is om mee te helpen als vrijwilliger, is op 13 februari van harte welkom. Meld je aan voor deze avond door een mailtje te sturen naar info@natuurspeeltuinvoorschoten.nl.